Erhvervskonto

At have en virksomhed eller at starte en virksomhed kræver også en erhvervskonto. Det kræver også en erhvervskonto, hvis du skal have udbetalt et virksomhedslån, skal du også have en erhvervskonto.

I gamle dage kunne man bruge sin private bankkonto som virksomhedskonto, det er ikke længere muligt, nu er det et krav at man har en seperat konto til sin virksomhed, også kaldet en erhvervskonto. På denne side hjælper vi dig med at finde en ideel erhvervskonto til din virksomhed.

Hvilken erhvervskonto er bedst?

Personligt har jeg erhvervskonto i Danske Bank og hos Lunar Business. Jeg kan altså ikke udtale mig om alle bankers tilbud til erhvervskunder, og forskellige kunder har også forskellige behov. Svaret på hvilken bank der kan tilbyde den bedste erhvervskonto er altså individuelt.

Jeg har været meget tilfreds med min erhvervskonto både fra Danske Bank og Lunar, men vil i dag anbefale den ene fremfor den anden hvis du skal have en ny erhvervskonto – og det er Lunar Business.

Lunar Business erhvervskonto

Lunar er et dansk fintech startup, og har haft meget stor succes blandt erhvervskunder, ikke mindst på grund af deres nemme flow og det at man kan oprette sig via en mobil app på meget kort tid.

Det er en mobilbank der henvender sig til unge mennesker, og da mange unge er blandt dem der starter virksomhed, er Lunar Business en bank der vil falde lige i de unges smag.