Om

Virksomhedslaan.dk hvor virksomhedslån er stavet med med aa i stedet for å er den guide til at finde et godt virksomhedslån til din virksomhed. Ja siden kunne ligeså godt have heddet erhvervslån, firmalån eller finansiering til virksomheder, for det hele kan komme ud på et bræt.

Vi hjælper dig med at finde mere utraditionelle veje til et virksomhedslån og med det mener vi ikke veje der er ulovlige eller usikre, men blot andre måder end at gå direkte ned i din bank og spørge om et lån. Det kunne fx være ved at bruge en service som LendMe tilbyder, hvor de indhenter lån fra flere forskellige danske banker. Men det kunne også være en innovativ låneudbyder som Qred, der har gjort det nemt at søge og få et erhvervslån som lille virksomhed.

Hjælp til de små virksomheder

Og præcis det Qred erhvervslån udmærker sig i, er også det vi har fokus på at formidle her på siden – nemlig hvordan du kan optage et virksomhedslån som lille eller nyopstartet virksomhed. Det bemærker du hurtigt når du ser hvilke låneudbydere og formidlere vi henviser til på siden, og hvor meget det er muligt at låne.

Når man er en lille, måske nystartet virksomhed, er der nok ting at se til som selvstændig og derfor skal det også være nemt at søge og finde kapital. Det er i hvert fald vores holdning og derfor er det også det fokus vi har på siden her.

Hvordan holdes siden i drift?

Et spørgsmål vi gerne vil besvare for at være fuldstændig transparente. Vi modtager en kommision hver gang vi henviser en af vores besøgende til et af de erhvervslån vi omtaler her på siden. Det er kun såfremt vi har en aftale med lånet, for vi fortæller dig om alle virksomhedslån vi synes relevante også selvom vi ikke modtager betaling fo at videresende besøgende.

Konceptet hedder affiliate marketing og er vidt udbredt. Vi gør det fordi vi ligesom dig er en virksomhed der gerne vil overleve og tjene penge, og så vil vi levere den bedst mulige information til dig altid, hvilket kun er muligt hvis vi har økonomien til det.

Vi støtter gode initiativer

Herunder kan du se gode initiativer og mærkningsordninger vi støtter. Du kan klikke dig videre til deres sider og læse mere om hvad de står for.