Qred erhvervslån

Qred er et erhvervslån særligt lavet med omtanke for små eller nystartede virksomheder. Det er lavet med filosofien om at det skal være nemt og hurtigt at tage er lån til sin virksomhed, hvis man har en god forretningsidé der skal eksekveres på nu. Qred er også lavet udfra stifternes egen erfaring med forhandling om virksomhedslån i banken, som viste sig umådeligt svært og uoverskueligt. Kan du genkende nogle af disse ting, så læs videre og find ud af mere om Qred Erhvervslån.

Qred erhvervslån

Hvad er Qred?

De beskriver sig selv som værende “en fleksibel løsning til erhvervslivet”. Det kan der også være noget om, for det er simpelt og relativt billigt. Der er ingen oprettelsesgebyrer, skjulte afgifter eller binding på lånet, hvor du til hver en tid kan tilbagebetale det resterende beløb og blive gældfri.

Det gode ved online lån, og her også Qred, er at behandlingen af din ansøgning den er hurtig. Det tager kun 1 minut at lave en ansøgning, som ikke koster noget. Inden for en time vil du modtage et tilbud på et lån Qred kan tilbyde dig. Det betyder også at du kan have pengene samme dag som du ansøger, da du blot skal godkende med dit NemID for at få lånet udbetalt.

Hvor meget kan jeg låne?

For erhverv og virksomheder gælder det ikke om at låne så meget som muligt, her gælder det om at låne præcis det du har brug for, for at opnå den ønskede vækst eller hurtige opstart af din virksomhed. Tænke dig derfor om inden du ansøger om et erhvervslån hos Qred.

Du kan låne alt fra 10.000 kr. til 500.000 kr. og du kan gøre det over en periode på 6, 12 eller 18 måneder. Det er klart at et lille lån vil være nemmere at tilbagebetale over 6 måneder og skal du låne mere end 100.000 kan det være en fordel at betale tilbage over længere tid, da investeringen kan være længere tid om at give det ønskede afkast. Jo længere tid du låner pengene over, jo dyrere vil det også være i sidste ende.

Hvad koster det at låne?

Langt de fleste lån man kender koster både noget i oprettelsesgebyr og renter. Qred gør det lidt anderledes og her betaler du hver måned det der hedder en månedsafgift. Den er en del af afbetalingen hver måned og det er også månedsafgiften der er prisen for lånet, da der ingen oprettelsesgebyrer er.

Månedsafgiften er forskellig alt efter hvor meget du låner, og hvilke Qred score din virksomhed får. Det er altså en afgift der sættes individuelt af Qred og deres team. Du kan læse lidt mere om hvilke parametre der spiller ind herunder.

Qred score

Hver låneansøgning vurderes individuelt og du får at Qred en score, som i sidste ende er med til at fastlægge om du overhovedet kan få et lån og hvis, så hvor meget du skal betale i månedsafgift. Qred vil uden tvivl se på størrelsen af din virksomhed, virksomhedstypen, branchen og personerne bag. Præcist hvad de bruger i deres vurdering ved kun de. De oplyser dog på deres hjemmeside at de bruger disse værktøjer:

  • Creditro
  • Bisbase

Begge dele bruges til at indhente informationer om en virksomhed. Det kan være ejer, regnskab, kapital, historik mm.

Hvem kan låne?

Først og fremmest skal du være en erhvervsdrivende der ønsker at låne penge til sit erhverv, du kan altså ikke låne penge af Qred til private formål. Til gengæld kan alle disse erhverv og virksomhedsformer ansøge om at låne penge hos Qred:

  • A/S (Aktieselskaber)
  • ApS (Anpartsselskaber)
  • IVS (Iværksætterselskaber)
  • I/S (Interessentskaber)
  • Enkeltmandsvirksomheder
  • Personligt ejet mindre virksomheder

Det lige meget om du er en stor, mellem eller lille virksomhed, skal låne penge til at starte op eller vækste din virksomhed. Det handler mest af alt om der er et godt og sundt forretningskoncept bagved.

Qred erhvervslån anmeldelse

Vi vil hurtigst muligt komme med vores egen anmeldelse af Qred, når vi har testet lånet af selv.

Hvad siger Trustpilot om Qred?

Trustpilot er stedet man går hen som forbruger hvis man gerne vil vide om en virksomhed gør det godt eller dårligt. Helt naturligt vil det også være relevant at søge herhen inden man skal ansøge om et lån hos en låneudbyder der ikke er en bank og som man måske aldrig har hørt om før.

Mere end 20 brugere på Trustpilot har allerede anmeldt Qred og 95% af dem har givet en fremragende vurdering. Der er ingen dårlige vurderinger på 3 stjerner eller lavere.