Sider om virksomhedslån, erhvervslån og firmalån

Kært barn har mange navne, som det gamle ordsprog lyder, og det gælder altså også et såkaldt virksomhedslån der ligeså vel kan kaldes et firmalån eller erhvervslån. Det er altsammen relevant hvis du søger et lån til din virksomhed.

Det gør du højst sandsynligt hvis du er landet på vores side, men måske ved du bare ikke lige hvor du skal starte og slutte. Det hjælper vi dig med at finde ud af, og du kan benytte nogle af vores bedste ressourcer som vi har samlet og linker til her på siden.

Låneudbyder og -formidlere

Qred erhvervslån – Dette er et af de erhvervslån vi oplyser om her på siden. På denne underside kan du læse meget mere om virksomheden bag lånet og hvordan det foregår når du optager et lån hos dem. Lånet fra Qred egner sig særligt godt til nystartede og små virksomheder der gerne vil vækste, uden at bruge uoverskueligt meget tid på en indviklet låneaftale.

LendMe – LendMe er faktisk ikke en låneudbyder, men det man vil kalde en låneformidler. Det betyder at du tager kontakt til dem og fortæller om det lån du ønsker og hvad du ønsker det til, og så indhenter de flere lånetilbud fra mange forskellige danske banker. Det er en god service til at få det bedste lån, og få en god dialog med en bank om til erhvervslån da LendMe indleder forhandlingeren for dig.

Lendino – Ligesom crowdfunding er blevet populært for virksomheder på platforme som Kickstarter og Indiegogo, så er crowdlending også et kraftigt voksende marked. Lendino er en crowdlending platform der formidler lån mellem virksomheder og privat, hvor du som privat altså har mulighed for at låne penge til en virksomhed og få et afkast i form af renter. Et super værktøj for private til lave risikospredning i deres portefølje, og for virksomheder til at søge alternative finansieringsmuligheder.

Lånetyper

Nemt lån

Banklån

Crowdlending