Lendino – Crowdlending til virksomheder

Crowdlending som er blevet stort som virksomhedslån. En af de bedste platforme til at formidle crowdlending mellem private og virksomheder er Lendino. Her kan du som virksomhed låne penge til alverdens formål, som fx anlægsaktiver, generationsskifte, eksportfremstød, ordrefinansiering, arbejdskapital og vækst. Det er blot populære låneformål, men du bestemmer hvad du vil låne til.

Lendino crowdlending for erhverv

Hvad er Lendino?

Lendino er en platform der formidler lån mellem virksomheder der ønsker at låne penge til et bestemt formål og på den anden side private långivere der ønsker at få et afkast på deres private formue – dette koncept kaldes også for crowdlending.

Anmeldelse af Lendino

Vi ønsker at kunne give vores egen vurdering af alle erhvervslån, og derfor har vi også i sinde at teste Lendino selv. Ligeså snart dette er gjort vil du kunne læse vores anmeldelse af platformen her.

Trustpilot – Brugernes egen vurdering

Det bedste sted at kigge hen hvis man er i tvivl om man skal bruge et produkt eller en platform, er Trustpilot. Det er har der er klart flest anmeldelser af flest forskellige virksomheder, også Lendino.

Brugerene er glade for Lendino, som har 200+ anmeldelser, hvor hele 80% giver 4 stjerner eller mere. Derfor kan man sige at det er en platform der fungere godt. Det betyder selvfølgelig også at der er nogle mindre gode anmeldelser imellem, men det kan meget vel skyldes virksomheder der ikke har haft succes med at optage et lån eller private långivere der ikke har opnået et forventet afkast.