Kategorier
Uncategorized

Hvad er Danmarks billigste erhvervslån?

Alle der søger et lån, søger helt automatisk også efter det der er billigst for dem. Det kan være ret svært at gennemskue hvad der er billigst, da forskellige låneudbydere tager penge for forskellige ting og i sidste ende er prisen (renten) også afhængig af den individuelle person eller virksomhed.

I denne artikel vil jeg dog alligevel forsøge at kaste lys over hvem der måske tilbyder Danmarks billigste erhvervslån, men om ikke andet gøre dig klogere på hvad der spiller ind i prisen på et erhvervslån.

Prisen på et erhvervslån

Der er flere ting der har betydning for prisen på et erhvervslån, og de er så unikke fra gang til gang at man ikke kan sætte en fast pris på et erhvervslån, hvorfor man heller ikke kan sige med 100% sikkerhed hvilket lån der er billigst.

De primære ting der gør sig gældende i prissætningen af et erhvervslån er:

  • Dig og din virksomheds økonomiske situation.
  • Samfundets økonomiske situation.
  • Pris for oprettelse, gebyrer mm. hos den enkelte låneudbyder.
  • Din plan for et afkast på lånet der gør tilbagebetalingen mulig.

Det er de ting der gør sig gældende ved fra din side af, men du kan også bruge en tjeneste som LetFinans Erhverv til at indhente tilbud fra flere udbydere af erhvervslån, og på den måde få et billigt erhvervslån ved at sammenligne alle virksomhedslån.

Sammenligning af erhvervslån

For at lave en sammenligning af erhvervslån, har vi taget udgangspunkt i det samme beløb og låneperiode hos alle udbydere, hvis muligt. I denne sammenligning er “Danmarks billigste erhvervslån” altså baseret på:

  • Lån af 150.000 kr.
  • Over en periode på 18 måneder

Det skal siges at der i disse låneeksempler ikke er taget højde for hvad der lånes til og hvilken virksomhed der tager lånet, hvilket begge dele må siges at have afgørende betydning for lånets endelige pris.

Qred låneeksempel

Lånio.dk låneeksempel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *