Kategorier
Uncategorized

Lån til opstart af virksomhed

Det skal ikke være nogen hemmelighed at selvom det er ganske gratis at starte en enkeltmandsvirksomhed i Danmark, så er det sjældent omkostningsfrit at få gang i hjulene på sin virksomhed. Det er her et virksomhedslån kommer ind i billedet og kan hjælpe dig med at opstarte din virksomhed.

I princippet er alle erhvervslån lavet til alle virksomheder, men der er dog nogle långivere der har mere fokus på lån til små virksomheder end andre, og det er dem vi tager et nærmere kig på og sammenligner i denne artikel.

Med afskaffelsen af IVS er ApS nu den selskabsform der er økonomisk, nemmest at starte op. Det kræver kun en stiftelseskapital på 40.000 kr. at opstarte et anpartsselskab.

Selvom 40.000 kr. “kun” er 1-2x månedlån for mange, så er det stadig mange penge at skyde i et selskab og det er ikke alle der lige har den sum penge stående på opsparingskontoen. Til gengæld kan du ansøge om et erhvervslån for at få den nødvendige stiftelseskapital.

Hvad er et ApS?

Inden du kaster dig ud i at starte et ApS og muligvis lån 40.000 kr. som du nok kommer til at hæfte personligt for, skal du vide hvad et ApS eller anpartsselskab er.

Oversigt over erhvervslån til opstart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *